Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Autoservice Ronald Groot

Vervangend vervoer. Zo blijf je mobiel.

Wanneer je auto voor onderhoud bij Carteam Autoservice Ronald Groot komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat je als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor jou, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woon je in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woon je, zoals onze meeste klanten, in (de buurt van) De Rijp? Dan kunnen wij je in de meeste gevallen naar huis brengen wanneer je de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we je weer thuis op.

Vervangende Auto - Woon je niet vlakbij of kunt je de auto eigenlijk niet missen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Met een vervangende auto houden wij je tegen een kleine vergoeding mobiel. Vraag voor meer informatie bij het maken van een afspraak.

Carteam Autoservice Ronald Groot
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice Ronald Groot?

Bij Carteam Autoservice Ronald Groot staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice Ronald Groot is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN