Carteam Autoservice Ronald Groot
Open

Automatische Versnellingsbak Spoelen

GARAGE ZWAAG, Hoorn en Blokker

Carteam Autoservice Ronald Groot

DÉ GARAGE VOOR ZWAAG EN OMSTREKEN

Zoekt u een garage voor APK, onderhoud en reparatie van uw auto in de regio Zwaag, Hoorn en Blokker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij de garage in Zwaag voor goed en betaalbaar onderhoud. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

CONTACT

DE GARAGE IN ZWAAG MET KWALITEIT EN SCHERPE TARIEVEN

Bij Carteam De Egel Autoservice staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Carteam De Egel Autoservice daarmee dé garage in Zwaag, Hoorn, Blokker en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

 

CONTACT

Carteam Autoservice Ronald Groot
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice Ronald Groot?

Bij Carteam Autoservice Ronald Groot staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice Ronald Groot is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN