Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice Ronald Groot

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Ronald Groot is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in De Rijp en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Recent aanbod

Snel zoeken

Carteam Autoservice Ronald Groot

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Ronald Groot in De Rijp vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Ronald Groot! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Sieb Schouten
Sieb Schouten
Ik hoorde een raar geluid onder de auto en ben naar de garage gereden, auto op de brug en de monteur is er nog een stukje mee gaan rijden maar er was niets te vinden, inmiddels ben ik goed thuis gekomen, klasse dat ik zo snel en gratis ben geholpen
Manja Brans Becker
Manja Brans Becker
Wij komen al jaren bij deze vakgarage, vanwege de klantgerichtheid, vakmanschap en betrouwbaarheid.
SrK Kesh
SrK Kesh
Toen ik de reviews las was ik erg nieuwsgierig of ik dezelfde ervaring zou hebben. Ja hoor het was echt zo. Dat er nog zulke eerljke auto-verkopers zijn die echte service bieden. Wij hebben een Polo gekocht 2 dagen terug en heel tevreden mee. Deze service kregen we niet eens toen we een nieuwe auto kochten. Ronald bedankt voor alles en je staat op me short list.
Kelly Rossenaar
Kelly Rossenaar
Zo'n fijn autobedrijf. Houden je bij reparatie/keuring goed (vooraf) op de hoogte van kostenplaatje. Communicatie is snel en netjes. Leveren goed werk en handelen zo snel als mogelijk. In overleg is er veel mogelijk, ze denken graag met je mee. Heel fijn, dit niveau service zie je niet vaak meer bij garagebedrijven. Wij zijn al jaren dik tevreden met het team van Groot (voorheen Borst).
Frank Bos
Frank Bos
Top garage en vooral zeer betrouwbaar, kom er al meer dan 35 jaar, service en betrouwbaarheid waar vind je dat nog, nou HIER staat zeer hoog in vaandel
Bekijk beoordelingen