Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice Ronald Groot

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Ronald Groot is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in De Rijp en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Recent aanbod

Snel zoeken

Carteam Autoservice Ronald Groot

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Ronald Groot in De Rijp vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Ronald Groot! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autoservice Ronald Groot.

Meer informatie

Carteam Autoservice Ronald Groot

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Kelly Rossenaar
Kelly Rossenaar
Zo'n fijn autobedrijf. Houden je bij reparatie/keuring goed (vooraf) op de hoogte van kostenplaatje. Communicatie is snel en netjes. Leveren goed werk en handelen zo snel als mogelijk. In overleg is er veel mogelijk, ze denken graag met je mee. Heel fijn, dit niveau service zie je niet vaak meer bij garagebedrijven. Wij zijn al jaren dik tevreden met het team van Groot (voorheen Borst).
Hans Raven
Hans Raven
Geweldige service bij deze garage,ook kwa communicatie,top!! Bovendien ook heel vriendelijk.
Cees Konijn
Cees Konijn
Banden caravan vervangen. Keurig volgens afspraak. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam zoals altijd.
Werner Tiedink
Werner Tiedink
APK binnen halfuur uitgevoerd en (goed)gekeurd. Konden erop wachten met een kopje koffie. Was eerste bezoek, maar zullen hier voortaan altijd komen. Symapthieke gast.
thijs van praag
thijs van praag
Service is prima, kleine vragen worden meteen opgelost, heldere informatie, vriendelijk personeel ; kortom een garage die kwaliteit levert
Bekijk beoordelingen