Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in De Rijp e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Autoservice Ronald Groot

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in heel Nederland. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Tineke Van Spall
Tineke Van Spall
Carteam Ronald Groot is echt een aanrader. Ronald is een zeer vriendelijke en behulpzame man. Het service abonnement dat je er kunt afsluiten is erg handig. Ik kan het iedereen aanbevelen om Carteam Ronald Groot te kiezen voor het onderhoud van je auto.
Tjitte Knol
Tjitte Knol
Wat een enthousiast/vriendelijke en behulpzame man die Ronald en al zijn personeel. Voor een kleinigheidje maakt hij altijd ruimte en tijd tussendoor. Super service.
Sieb Schouten
Sieb Schouten
Ik hoorde een raar geluid onder de auto en ben naar de garage gereden, auto op de brug en de monteur is er nog een stukje mee gaan rijden maar er was niets te vinden, inmiddels ben ik goed thuis gekomen, klasse dat ik zo snel en gratis ben geholpen
SrK Kesh
SrK Kesh
Toen ik de reviews las was ik erg nieuwsgierig of ik dezelfde ervaring zou hebben. Ja hoor het was echt zo. Dat er nog zulke eerljke auto-verkopers zijn die echte service bieden. Wij hebben een Polo gekocht 2 dagen terug en heel tevreden mee. Deze service kregen we niet eens toen we een nieuwe auto kochten. Ronald bedankt voor alles en je staat op me short list.
Manja Brans Becker
Manja Brans Becker
Wij komen al jaren bij deze vakgarage, vanwege de klantgerichtheid, vakmanschap en betrouwbaarheid.
Bekijk beoordelingen