Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in De Rijp e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Autoservice Ronald Groot

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in heel Nederland. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Sieb Schouten
Sieb Schouten
Ik hoorde een raar geluid onder de auto en ben naar de garage gereden, auto op de brug en de monteur is er nog een stukje mee gaan rijden maar er was niets te vinden, inmiddels ben ik goed thuis gekomen, klasse dat ik zo snel en gratis ben geholpen
Kelly Rossenaar
Kelly Rossenaar
Zo'n fijn autobedrijf. Houden je bij reparatie/keuring goed (vooraf) op de hoogte van kostenplaatje. Communicatie is snel en netjes. Leveren goed werk en handelen zo snel als mogelijk. In overleg is er veel mogelijk, ze denken graag met je mee. Heel fijn, dit niveau service zie je niet vaak meer bij garagebedrijven. Wij zijn al jaren dik tevreden met het team van Groot (voorheen Borst).
SrK Kesh
SrK Kesh
Toen ik de reviews las was ik erg nieuwsgierig of ik dezelfde ervaring zou hebben. Ja hoor het was echt zo. Dat er nog zulke eerljke auto-verkopers zijn die echte service bieden. Wij hebben een Polo gekocht 2 dagen terug en heel tevreden mee. Deze service kregen we niet eens toen we een nieuwe auto kochten. Ronald bedankt voor alles en je staat op me short list.
Philine van der Vegte
Philine van der Vegte
Heel blij met de supersnelle, vriendelijke en professionele noodhulp toen ik mijzelf buiten de auto had gesloten!
Hans Raven
Hans Raven
Geweldige service bij deze garage,ook kwa communicatie,top!! Bovendien ook heel vriendelijk.
Bekijk beoordelingen