Carteam Autoservice Ronald Groot
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal na het onderhoud
Specialist in De Rijp e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij Carteam Autoservice Ronald Groot

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Ronald Groot is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in De Rijp en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Recent aanbod

Snel zoeken

Carteam Autoservice Ronald Groot

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Ronald Groot in De Rijp vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Ronald Groot! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autoservice Ronald Groot.

Meer informatie

Carteam Autoservice Ronald Groot

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

kitty los
kitty los
Leo Borst was mijn vaste garage toen ik nog in Purmerend woonde. Ik woon inmiddels in Brabant maar heb nooit meer zulke goede, vriendelijke mensen gevonden die zo eerlijk mijn autootjes hebben verzorgt. Jammer genoeg te ver weg om als garage aan te houden
Paul Jjd
Paul Jjd
Top, mensen denken mee.
Frank Bos
Frank Bos
Top garage en vooral zeer betrouwbaar, kom er al meer dan 25 jaar
Steef van Vliet
Steef van Vliet
Goede service. Ook drive-in
SrK Kesh
SrK Kesh
Toen ik de reviews las was ik erg nieuwsgierig of ik dezelfde ervaring zou hebben. Ja hoor het was echt zo. Dat er nog zulke eerljke auto-verkopers zijn die echte service bieden. Wij hebben een Polo gekocht 2 dagen terug en heel tevreden mee. Deze service kregen we niet eens toen we een nieuwe auto kochten. Ronald bedankt voor alles en je staat op me short list.
Bekijk beoordelingen