Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice Ronald Groot

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Ronald Groot is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in De Rijp en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Recent aanbod

Snel zoeken

Carteam Autoservice Ronald Groot

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Ronald Groot in De Rijp vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Ronald Groot! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autoservice Ronald Groot.

Meer informatie

Carteam Autoservice Ronald Groot

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

thijs van praag
thijs van praag
Service is prima, kleine vragen worden meteen opgelost, heldere informatie, vriendelijk personeel ; kortom een garage die kwaliteit levert
Sandra Weeling
Sandra Weeling
Ik had vandaag pech in Purmerend. Blijkt kortsluiting in de accu te zijn geweest. Ter plaatste hulp en dezelfde dag gemaakt. Echt top. 👏👏👏💪💪💪
Werner Tiedink
Werner Tiedink
APK binnen halfuur uitgevoerd en (goed)gekeurd. Konden erop wachten met een kopje koffie. Was eerste bezoek, maar zullen hier voortaan altijd komen. Symapthieke gast.
SrK Kesh
SrK Kesh
Toen ik de reviews las was ik erg nieuwsgierig of ik dezelfde ervaring zou hebben. Ja hoor het was echt zo. Dat er nog zulke eerljke auto-verkopers zijn die echte service bieden. Wij hebben een Polo gekocht 2 dagen terug en heel tevreden mee. Deze service kregen we niet eens toen we een nieuwe auto kochten. Ronald bedankt voor alles en je staat op me short list.
Corrie Van Der Vlerk
Corrie Van Der Vlerk
Erg goed en vriendelijk bedrijf en vriendelijke mensen Gespecialiseerd personeel Vooral eerlijkheid over garantie van reparaties als dat te vroeg stuk gaat In een woord GEWELDIG!!!
Bekijk beoordelingen